dissabte, 2 de gener de 2010

Carta del dimoni

Germans, germanes, votants tots,

en aquest temps de pau i felicitat que s’aproxima, volem felicitar-vos les festes i agrair-vos de bestreta els presents que, de segur, ens deixareu als peus del nostre altar.

No busquem propietats terrenals, ja ho sabeu, ni donacions, ni prebendes, ni càrrecs que ens puguen enriquir, Déu ens en salve!, perquè el nostre autèntic aliment són els pensaments íntims i els silencis reflexius. Nosaltres, dit clar i ras, passem de l’aire.

Fem el bé a tort i a dret, preferentment a dret, freqüentem els reis i governants de la nostra corda com si foren de la família, donem suport a tots els qui volen preservar la vida d’una cèl•lula per damunt de la vida de la mare de la cèl•lula, aplaudim les polítiques que defensen el retorn de les Croades, i denunciem els infidels que ens sabotegen les paradetes que ens han costat segles de muntar en el mercat universal de les supersticions.

Així i tot, enguany, Satanàs i els seus dimonis terrenals no han descansat i intenten a tothora ensorrar-nos en la misèria. La misèria econòmica, s’entén. Per això, germans i germanes, votants tots, hem volgut racionalitzar els presents que arribaran a la nostra santa casa. No volem malbaratar ni els vostres diners ni les nostres possessions i, a tal efecte, hem elaborat un catàleg on, de segur, trobareu allò que més s’adiu a la vostra forma de ser i de pensar. La tria és complicada, dolorosa en alguns casos, però no mireu pèl, és necessària per poder mantindre la nostra gran família unida, la nostra fe pura i, sobretot el nostre imperi tal i com ha perdurat des de fa tants segles.

CATÀLEG DE REGALS PER ALS SEGUIDORS DE TOTES LES RELIGIONS i IDEOLOGIES VERTADERES
(i, per tant, totes úniques, sense excepció)

De 0 a 50 euros

- Una hòstia beneïda, igualeta a la que l’església xilena va atorgar, còmplice, al dictador Augusto Pinochet.
- Un grapat d’algeps i un atovó del govern d’Israel, per a contribuir a elevar un pamet més el mur que empresona Palestina.
- Una bosseta de llepolies dels membres de l’església irlandesa que facilita la captació de menors.
- Un CD pirata de música roquera d’alta intensitat que, seguint la moda americana de Guantánamo, ajuda a torturar l’enemic. Per morir de gust.

De 51 a 100 euros

- Unes pàgines autèntiques del Concordat del 1953 segons el qual l’església s’aliava amb la dictadura franquista i s’atorgava el paper d’acompanyar els condemnats republicans en les seues últimes hores i confessar-los dels seus pecats. Beneïts siguen. Els sacerdots, em referia.
- Una bomba per acoblar als baixos dels cotxes dels teus enemics. Funciona en totes les races, classes socials i religions vertaderes.
- El best-seller d’enguany: “El misteri de l’home que no era déu però que vivia com un ídem”. Un thriller apassionant sobre el patrimoni d’una de les religions més vertaderes i més úniques del món. Dividit en quatre blocs: “inversions immobiliàries”, “consorcis”, “terres”, “accions i or”. Amb els beneficis de la venda, s’oferirà, el dia de Reis, un xocolate de garrafa als més necessitats.

De 101 euros a 500 euros

- Un lot format per 1 000 bosses i 50 pales per recuperar les restes de tots els rojos afusellats de la guerra civil i soterrar-los per fi en una fossa... marina.
- Una dotzena de cudols ben llustrosos per intentar encertar el cap de qualsevol bitxo amb comportament sexual diferent al que manen totes les religions.

De 501 euros a 1 000 euros

- Un pack format per dues bombes unipersonals i un parell de cames ortopèdiques (en sis colors diferents). Subministrat pels governs de quasi tot el món.
- Una jaima sahrauí amb família de quatre membres inclosa, amb cara de no saber quin govern, el d’ací, el d’allà o el del més enllà, els ha de salvar.

De 1 001 euros a 10 000 euros

- Un nino, que en realitat és un bisbe, de galtes rosades, mans fines i llavis sucosets que gesticula i parla de manera profunda i contrastada de les pràctiques sexuals entre joves, dels anticonceptius, de l’avortament i dels homosexuals. I això en 10 idiomes.
- Un kamikaze grillat que es vola pels aires, enmig d’un mercat farcit de dones i de xiquets, en nom d’Aquest o d’Aquell.

De 10 001 euros a infinits euros

- Un convent en ple mig d’un poble o d’una ciutat que el rector del lloc pretén requalificar per vendre, traure’n uns dinerets i anar tirant-se... la bona vida.

I si encara no heu tingut suficient, ací vos en proposem d’altres que, tot i que no defensen a ultrança la idea que tenim del món, tampoc no ens fan cap de mal.

- Una destral per col•laborar a la tala indiscriminada dels arbres de la selva amazònica.
- Un policia danés, per jugar unes hores amb ell a allò de “jo faig l’ecologista que protesta per salvar el planeta i tu el poli dolent que m’arresta, amb 899 més, i ens té sobre l’asfalt a 0 graus de temperatura durant unes quantes hores”. Diversió i congelació assegurades.
- Un parell de pics canadencs per massacrar sense esforç les cries de foques. La seua pell blanca queda divina.
- Un president de govern, defensor de la família i dels valors morals més elevats, que ve presentat disfressat de pirata, amb trio de bellines i maleteta de cures intensives incorporats.
- Unes classes de màgia impartides per uns quants alcaldes que t’ensenyen a forrar-te durant dècades davant dels nassos de tothom sense que ningú no ho detecte. Fiplant, tu!
- I per als més menuts de qualsevol part del món, uns paquets de riquíssims cereals transgènics.

PS: Germans i germanes, sabem que teniu un bon fons i que afluixareu els cordons. Necessitem els vostres béns i les vostres ments. Si deixeu de creure i de donar, què serà de nosaltres? Assegureu-nos el pa i podrem continuar vivint de l’aire. En som tantíssims i tantíssimes...

Que Aquest o Aquell vos ho torne en salut. Gràcies i bones festes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial. Aquesta sàtira tomba el Betlem al complet.


I per a les rebaixes de gener que hi ha? Mira que els feligresos també passem fam amb tanta ostia i tant de vi.