dimecres, 27 de març del 2013

Qui és aquesta gent?

Segons el PP i els seus esbirros, Ada Colau i la PAH són ETA. En aquest cas, també ho són els iaioflautes. I les famílies desnonades són les cèl•lules dorments d’ETA. I els estudiants de Primavera Valenciana. I els miners revoltats. I els grans malalts que han perdut la pensió de dependència. I el professorat armat amb llapis de destrucció massiva són els maquis d’ETA. I els gestors dels centres d'atenció a les dones maltractades. I les dones maltractades. I els fillets i les filletes de les dones maltractades, també són ETA. I els xicotets botiguers asfixiats pels grans centres comercials. I els treballadors de Bankia són el pitjor d'ETA. I les víctimes de la cacera de bruixes de Canal 9. I els farmacèutics, no te dic! I els xofers d'autobusos. I els emigrants. I els nostres universitaris expulsats de casa, que vaguen pel món. I els jutges. I els estudiants dels centres públics són uns terroristes de l’hòstia. I els bombers cremats i socarrats. I els artistes desallotjats dels teatres. I les famílies de l’associació Víctimes metro 3 de juliol. I els pescadors són la força marítima d’ETA. I les cues dels milions d’aturats són la infanteria d’ETA. I el personal sanitari dels hospitals públics. I la cultura assassinada a impostos. I els homes i dones maltractats, humiliats i burlats per aquest govern són els comandants suprems d’ETA.

I són exèrcits pacífics, pacifistes, democràtics, solidaris i exemplars els capitanejats per Rajoy, Bàrcenas, Aznar, i els grans clans bancaris, que marquen el pas al crit de “¡Que se jodan!”, que besen els peus a una família irreial, que s’exciten amb la porra, que desfilen en processó sentida al costat de tots els Judes del govern, que reben comissions, regals, influències, promeses i paraules prostituïdes, que parlen d’amor a déu amb el sexe a l’aire, que fan lleis que maten persones.

No som d’ETA. Sabem qui som. I també qui sou vosaltres.

Imbècils.

1 comentari:

Enric Senabre ha dit...

Nosaltres sí que sabem qui són aquesta gent, ho has dit ben clar, però has pecat de benintencionada, no són imbècils, són mala gent, miserables, mentiders i manipuladors.